Vrij werk als Prints

Sinds een tijdje gebruik ik Pixieset als partner om de foto’s van mijn fotosessies in een gallerij zichtbaar te maken.

Eens je een profiel hebt aangemaakt, kan je prints downloaden (aantal naargelang het pakket), prints, vergrotingen en/of muurdecoratie bestellen. Deze worden na betaling in productie genomen en rechtstreeks op jouw gekozen adres geleverd. Ook mijn vrij werk is zo te vinden en hier te koop.

Regelmatig zal ik een promomaand aankondigen, waarbij je geniet van kortingen bij. De eerste promomaand is augustus (dit door de Dag van de Fotograaf), gevolgd door de feestmaand oktober omdat ik dan mijn 1ste verjaardag vier als ondernemer.

Neem dus rustig een kijkje alvorens je een beslissing of aankoop doet en vooral, geniet van je nieuwe muurdecoratie van 1 van mijn werken, of van je fotosessie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *