Eerste publicatie

Enkele weken geleden was er ’s ochtends in en rond Willebroek een dichte mist te vinden.

Jammer genoeg had ik net op dat moment mijn materiaal niet bij om hiervan beelden te maken. Ik heb dan wat later in het Willebroekse gaan rondwandelen. Tijdens deze wandeling heb ik voor mij mooie en interessante dingen gefotografeerd. Zoals reflecties, kadetrappen, onze Vredebrug ( Ook gekend als de Brug der Zuchten) en enkele andere zaken.

Na het thuiskomen en bewerken ervan, heb ik dan ook 1 van deze beelden ingestuurd bij wedstrijden en ter beoordeling voor eventuele publicatie bij onder andere The universe of colour photography. Aangenaam verrast was ik toen ik een mailtje ontving met certificaat van publicatie van hen in de categorie Fine Art en Contemporary voor mijn ingestuurde foto van ‘Kade Reflectie’.

Na enkele jaren van stilte van mij bij wedstrijden en dergelijke, gaf dit me uiteraard een gevoel van voldoening.

Deze foto en andere zijn trouwens ook verkrijgbaar als print of muurdecoratie. Je kan ze hier in verschillende groottes en afwerkingen bekijken en/of aankopen. Neem dus zeker eens een kijkje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *