Het huwelijk van Bart & Kelly

Bart & Kelly | Security De zonen gekleed als security-agenten met een grote verantwoordelijkheid, namelijk de ringen veilig bijhouden.

Op eerste vrijdag van augustus waren de weergoden enorm onrustig. Afwisselend zon, bewolking en vooral regen zorgde ervoor dat de planning van Bart en Kelly last-minute moest worden aangepast. De omgeving was prachtig, maar druk bezocht. Het kerkelijk gedeelte van dit mooie echtpaar ging namelijk door in het bedevaartsoord Scherpenheuvel.

Het weer zorgde ervoor dat de kerkelijke plechtigheid jammer genoeg niet buiten kon doorgaan zoals eerst gepland, maar binnen in de Basiliek. Een geluk bleek achteraf, wat midden de dienst was er een enorme, langdurende stortbui.

Het was evenwel een mooie dienst en de zonen van het echtpaar zorgden in ware James Bond-stijl als security voor de ringen. Al hadden ze soms wat moeite om hun compagnons rustig te houden.

Het bleken volwaardige security-agenten te zijn, want ze volbrachten hun taak met glans. Ze werden dan ook, net zoals de rest van de genodigden, verwend op de receptie in de Brasserie Sint-Jozef. Na het onthaal, drankje en hapje werden de familiefoto’s genomen.

Bedankt, Bart en Kelly voor jullie vertrouwen. Het was een mooie dienst. Geniet van jullie verdere leven als man en vrouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *