Een mijlpaal komt er stilaan aan…

Namelijk mijn eerste jaar in de ondernemerswereld is bijna voorbij. Dit is 1 oktober een feit.

Een jaar met vallen en opstaan, stress, twijfel, maar vooral een met enthousiasme, motivatie en gedrevenheid. De klanten vinden stilaan hun weg naar mij en mijn website krijgt dagelijks een gemiddeld aantal bezoekers. Ik heb een visie naar de toekomst en ben nu nog een plan aan het maken om dit uit te werken.

Wat heb ik nu al geleerd? Wel netwerken is alles in de ondernemerswereld. Alleen kom je er moeilijk. Dankzij mijn aansluiting bij onder andere Unizo en Beroepsfotografen.be leer ik op allerlei vlakken dagelijks bij. Met kennissen vanop Open Coffee momenten, uitnodigingen leden van BNI Mechelen kom ik in contact met ondernemers uit de regio rondom Mechelen en daarbuiten. Ik durf andere ondernemers aan te spreken, zonder me verlegen te voelen…. Kortom het was al een leuke reis.

Als vrijwillige fotograaf (momenteel nog als stagiair) bij de VZW Boven de Wolken, draag ik mee de verantwoordelijkheid om sterrenouders een mooie herinnering te bezorgen van hun sterretje(s). Deze mooie organisatie is blijvend op zoek naar zowel giften en donaties, als vrijwilligers. Neem dus bij interesse zeker een kijkje op hun site voor meer info.

Gaat er nu in mijn 2e ondernemersjaar iets veranderen? Ja, namelijk een aanpassing aan mijn pakketten en prijzen. Ik verwijder wat niet werkt en een lichte prijsaanpassing voor andere pakketten. Sommige goedkoper, andere zullen dan weer iets verhogen, maar dan zal er ook wat extra in de prijs zitten. Deze aanpassingen zullen op tijd worden nu al aangekondigd en zullen ingaan op 01/10/2023. Voor wie al een boeking heeft staan veranderd er uiteraard niets zoals er contractueel is vastgelegd. Een wijziging die niet is aangekondigd geweest, maar wel al sinds deze zomer actief is, is dat vervoersonkosten binnen de Benelux in al mijn prijzen zijn inbegrepen voor particuliere klanten.

Een andere wijziging zal zijn dat er bij het boeken van eender welk huwelijkspakket, standaard een loveshoot/familieshoot (van maximum 2u) voor de huwelijksdag zal worden bijgevoegd.

Bedankt alvast aan de klanten die me in mijn eerste ondernemersjaar hebben vertrouwd met een boeking. Ik hoop van harte jullie in de toekomst nog terug te verwelkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *